logo cuina i disseny tarracogrup
logo facebook
logo youtube

Dos tipus diferents de línies de disseny en colors i materials seleccionats poden ser perfectament integrats en qualsevol disseny d'interiors i compleixen tots els requisits funcionals, el que li permet equipar cuines petites així com grans cuines, menjadors i espais d'estar de planta oberta.

La combinació de productes i el disseny és totalment la seva decisió.

Combinacions per a cada ambient de la cuina

Les campanes Miele treballen en silenci

Amb la tecnologia CleanCover, la neteja ja no és un problema.

Campanes amb filtre de carbó actiu MIELE. sense sortides de fum. Així com sona.. eficient, elegant i innovador.

Persoanlització sota comanda

La millor solució per a cada casa

Campanes intel·ligents que estalvien energia

Eficient i sostenible

Miele demostra que els seus productes de refrigeració actuals, generen un alt rendimen i un estalvi d'energia simultàneament. MIELE inverteix molt en el desenvolupament de les tecnologies modernes, com ara l'optimització del circuit de refrigeració i d'aïllament.

Electrodomèsctics amb qualificació d'eficiència energètica A+++ consumeix fins i tot un 60% menys d'energia que un model comparable amb una qualificació d'eficiència energètica A.

El Disseny i l'enginyeria alemanya han fet de Neff una marca lider a Europa

Els aparells Neff disposen d'una serie de desenvolupaments tecnològics increïbles i estan especialment dissenyades per fer que l'experiència de cuinar sigui veritablement emocionant. Neff et proporciona una aparell per a totes les teves necessitats.

Els veritables amants de la cuina saben ser rigorosos i flexibles alhora. Saben quan s'ha dimprovisar, quan seguir una regla i quan trencar-la.

Les plaques Flexinducció Neff ofereixen une espai de cocció vresàtil per escalfar recipents de qualsevol grandaria en qualsevol punt de zona flexible

La cuina sense limits ja ha arribat. La mida del recipient, la forma o la posició ja no determina la creativitt de cada plat. Ara tot gira al voltant del poder de la idea, ja no hi ha barreres, els límits a la cuina són història.

La nova placa d'inducció Total ofereix un espai de llibertat total per moure al llarg i ample de gairebé 3.000 cm2 d'espai.

CUINA & DISSENY Distribuïdors oficials MIELE

Refrigeradors

Campanes

CUINA & DISSENY Distribuïdors oficials NEFF

PROMOCIONS

PROMOCIONS